Grupperingen Scene Gudbrandsdal er en gruppering for produksjon av scenekunst i Gudbrandsdalen. Grupperingen består av sceneaktører med bakgrunn innen ulike profesjoner fra teater, dans, musikk og visuell kunst og har tilhørighet i Midt- og Nord Gudbrandsdal. Arbeidsområdet vil primært være i kombinasjonen teater og dans, men også andre sceneaktiviteter er arbeidsområde. Gruppen arbeider gjennom egne prosjekter og på oppdrag fra private, kommunale/statlige eller andre offentlige institusjoner. Primært vil virksomheten utøves i Gudbrandsdalen, men er åpent for et større geografisk område i Oppland og Hedmark.


Viggo Didriksen, Leder i styret.
Solhjemslivegen 64,2670 Otta. Tlf: 90699538

Arbeider deltid som skuespiller, tekstforfatter og regissør. Utdannet fra Rødkilde teaterhøjskole i Danmark og som fysioterapeut. (Foto: Helge Havstein) .

Ranveig Henriksen Bøhle
Forbergsveien 11, 2690 Skjåk
Tlf: 911 39 020

Utdannet danser og pedagog fra Statens balletthøyskole, Oslo. Arbeider som danselærer på danselinja Vinstra vdg skule og i kulturskolen.

Julie Holth
Høglia, 2640 Vinstra
Tlf:

Utdannet danser fra Statens balletthøyskole. . Arbeider som danselærer ved danselinja på Vinstra vdg skule og ved kommunale kulturskoler.

Endre Skjåk | Nettsted
2690 Skjåk
Tlf:90135738

Utdannet i teaterfag fra Univ. i Trondheim. Har arbeidet frilans som skuspiller og regissør i mer enn en 10-års peridode. (Foto:Marit Sletten)

   
Vidar Olaussen | Nettsted
Stubben 4, 2640 Vinstra.
Tlf: 90654069

Utdannet i litteratur og musikk fra Univ. i Oslo og Trondheim. Arbeider bl.a. ved musikklinja Vinstra vdg skule og deltid med frilans kulturproduksjoner.
Jertru Torsdotter Stallvik.
Utdannet ballettpedagog og lange erfaring med undervisning og prosjekter i dans og teater, både utøvende og administrativt. Virksomhetsleder for kultur i Sel kommune.
Kristin Anita Johnsen
Utdannet innen drama/teater fra Univ. i Trondheim. Arbeider bl.a ved kulturskolen i Ringebu.
Therese Furulund
Skuespiller og sanger i "Vinternatt i fjellene". Bor i Øyer og har arbeidet mye med musikk- og scene-produksjoner i Lillehammerområdet.

I enkelforestillinger:

Tom Willy Rustad
Musiker og lærer ved folkemusikklinja Vinstra vgs. Har en serie plateutgivelser og konserter. Tidligere ansatt ved musikkhøyskolen i Oslo. Fra Oslo, nå bosatt Sør-Fron. Engasjert i "Nobilis Norvegica Tintinnabulum"

Mette Pedersen
Danser i "Livets dans". Utdannet fra NISS. Arbeider som danser. - for tiden i et engasjement i Afrika. Fra Otta.

Kristine Berget
Danser i "Livets dans". Utdannet fra LIPA, Liverpool. Arbeider som frilans danser. Fra Ringebu.

Eli Katrine Krokmoen
Utdannet billedkunstner fra kunstakademiet i Trondheim, Arbeider til daglig ved Vinstra vdg skule.
Engasjert med kosymer i Nobilis Norvegica Tintinnabulum.

     
Thordis Dahl
Skuespiller og leder i teatermiljøer i Nord-Gudrandsdal i en årrekke. Har også arbidet mye med scenografi, kostyme og sminke. Konstnerisk konsulent "Vinternattt i fjellen" (Regi, scenografi, kostyme). Bor på Otta.
Barbro Bekken
Studert visuell kunst ved Universität der Künste Berlin. Har hatt flere separat- og gruppeutstillinger i Tyskland og Frankrike. I 2014 mottok hun Stiftung Dorothea Konwiarz' arbeidsstipend for kvinnelige malere. Frilans scenograf. Har vært ansatt ved Den Norske Opera og Ballett og Haus der Berliner Festspiele i Berlin. Engasjert i "Vinternatt i Fjellene og i "Nobilis Norvegica Tintinnabulum". Bor på Otta.
   

Nettstedet sceneGudbrandsdal er et nettsted for presentasjon av Scene Gudbrandsdals egne produksjoner og produksjoner der Scene Gudbrandsdal er sterkt delaktige. Nettstedet har videre som formål å presentere andre viktige scenekunstmiljøer og sceneakiviteter i Gudbrandsdalen , og være en ressurs for dette miljøet som informasjonskanal.

 

 

 


sceneGudbrandsdal

.

 

Våre bidragsytere:

 

 

Peer Gynt

Kristin Lavransdatter

Sel teaterlag

Det hemmelige teater

Teater-skjaak.no

Teater Innlandet

sceneGudbrandsdal.no